SPA relax Villa Florence
Оферти

Отпускащо блаженство

Нашата цел е да подходим индивидуално към всеки един от Вас и да се погрижим да забравите ежедневните грижи, да избягате от забързаното си ежедневие и да си подарите заслужено удоволствие.

Освободете се от стреса, разпуснете от напрежението на ежедневието и се потопете в атмосферата на СПА-център VILLA FLORENCE. Отдайте се на удоволствие и релакс-сами, заедно с приятели или подарете незабравимо преживяване на скъп човек за вас САМО ДО 15.03.21 г. при резервация на апартамент в хотел VILLA FLORENCE получавате безплатен достъп до парна баня, турска баня, сауна, солна стая и релакс зона.

Ние ще се погрижим, преживяването да е уникално и незабравимо! Хотела е с отлична локация, за вас ще има още открит басейн, открит детски кът, велосипеди и ресторант в който да се насладите на богата винена листа и първокласни кулинарни изкушения.

Нашите апартаменти  предлагат модерни удобства и стилен дизайн, създадени в унисон с красотата около нас. Апартамента разполага с  хол, кухня и трапезария, отделна спалня, самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет, централна климатизация, тераса.

Може да направите вашата резервация или запитване, на телефон: 0877003353