Почивка във Villa Florence в Свети Влас
Villa Florence - Sveti Vlas - Bulgaria

Прекарайте незабравима и невероятна почивка във Villa Florence!

Жилищен комплекс Villa Florence (Вила Флоренция) е уникален луксозен жилищен комплекс, който се намира в град  Свети Влас, България. Именно тук, Вие можете да прекарате незабравима почивка, както и да се заредите с енергия и здраве! Предлагаме на вашето внимание изискани апартаменти на брега на Черно море, СПА-център, ресторант с българска и средиземноморска кухня, и много други!

Жилищен комплекс Villa Florence е разположен на уникално място – в град Свети Влас, който се смята за най-добрия курорт по черноморското крайбрежие в България. Тук ще откриете чисто прекрасно море с великолепни плажове, лечебен въздух и отлична туристическа инфраструктура с ресторанти, магазини, дискотеки и яхтклуб.

Ние Ви каним да прекарате отпуската си в жилищен комплекс Villa Florence в град Свети Влас. Тук можете да наемете за себе си, семейството си или фирмените си служители едно-, дву- или тристайни луксозни апартаменти. Всички са обзаведени с прекрасни висококачествени мебели и са декорирани с най-добрите европейски материали. Във всеки апартамент е осигурен високоскоростен интернет и кабелна телевизия с руски канали. Всички апартаменти са предназначени за комфортно целогодишно пребиваване, тъй като разполагат с централна отоплителна и климатична система. Всеки апартамент е проектиран по такъв начин, че да имат гледка към морски или планински пейзаж.

В комплекс Villa Florence целогодишно работи квалифициран и внимателен персонал, който почиства прилежащата територия и поддържа красотата на комплекса, помага на живущите по всякакви въпроси.

На разположение на собствениците на жилищата и гостите на комплекса има удобно и комфортно фоайе, където можете да релаксирате или да водите бизнес преговори. В комплекса също така целогодишно работят охрана, подземни и открити паркинги, видеонаблюдение и асансьори. С това жилищния комплекс Villa Florence се различава и има предимство пред повечето жилищни комплекси по крайбрежието, където през зимния период често даже изключват тока.

В комплекс Villa Florence Ви очакват:

– SPA-център, различни видове бани (турски хамам, солна стая, руска баня), масажен  и козметичен кабинети  с уникална индонезийска козметика (целогодишно);

– ресторант с българска и средиземноморска кухня (целогодишно);

– детска площадка (целогодишно);

– открит басейн за възрастни и деца (от май до октомври);

– наем на велосипеди (целогодишно);

– беседки за почивка и пикници (целогодишно).

Също така, ние организираме за живущите и гостите:

– корпоративни срещи, конференции, банкети, юбилеи и други събития;

– незабравими екскурзии за лов или риболов;

– екскурзии до най-известните забележителности на България (Несебър, Созопол, Велико Търново);

– селски туризъм с посещения на винени изби и традиционни български ресторанти;

– колоездачни разходки по морския бряг или по горски пътеки.

Жилищен комплекс Villa Florence (ЖК «Вила Флоренция») се намира:

– на 5 минути пеша до прекрасен чист плаж;

– на 15 минути пеша до градския яхтклуб;

– на 5 минути пеша до голям супермаркет;

– на 5 минути с кола или автобус до античния Несебър и курорта Слънчев бряг;

– на 30 минути с кола или автобус до летище Бургас (Сарафово)